Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

www.balkanenergy.ro este numele de domeniu comercial online al: Energy-Economy LTD o companie înregistrată în Bulgaria cu număr de TVA BG202292288

1. CONDIȚII APLICABILE

1.1 Prin utilizarea site-ului web și a magazinului online www.balkanenergy.ro, Clientul este de acord să fie obligat să respecte următorii termeni. Dacă nu acceptați acești termeni, nu puteți utiliza site-ul sau informațiile afișate.

1.2 www.balkanenergy.ro va vinde, iar Clientul poate achiziționa produsele în conformitate cu orice comandă electronică sau scrisă a Clientului, acceptată de www.balkanenergy.ro, sub rezerva oricăror condiții.

1.3 Orice modificare a acestor condiții (inclusiv orice termeni și condiții speciale convenite între părți) nu este aplicabilă, cu excepția cazului în care este convenită în scris de directorul său general sau de o altă persoană autorizată în scris de aceasta.

1.4 Orice eroare sau omisiune clericală sau altă omisiune din literatura de vânzări, de ex. oferta, lista de prețuri, acceptarea ofertei, factura sau alt document sau informații emise de www.balkanenergy.ro vor fi supuse corectării fără nicio răspundere din partea www.balkanenergy.ro.

1.5 Dacă vreo prevedere a acestor condiții este considerată nulă sau neaplicabilă în totalitate sau parțial, valabilitatea celorlalte dispoziții din aceste condiții și restul acestor dispoziții în cauză nu vor fi afectate.

1.6 Drepturile dvs. legale nu sunt afectate

2. MASURI IMAGINI ȘI IMAGINI  

2.1 Încercăm foarte mult să ne asigurăm că toate dimensiunile și măsurătorile sunt cât se poate de precise, dar există rare ocazii în care există informații greșite. Îl vom corecta și vă vom informa despre acesta cât mai curând posibil.

2.2 Imaginile sunt realizate în condiții de lumină specifice doar cu scop ilustrativ și pot să nu corespundă exact produsului în sine, de asemenea culorile pot varia ușor de cele ilustrate.

2.3 Uneori, producătorii realizează îmbunătățiri minore ale produselor modificând specificațiile produsului, aceste modificări nu afectează eficiența sau aspectul produsului. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceste modificări, vom face tot posibilul să vă oferim un înlocuitor de aceeași calitate sau mai bun la același preț.

3. PRET

3.1 Prețurile sunt corecte la momentul publicării.

3.2 Toate prețurile includ TVA (20%).

3.3 www.balkanenergy.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând prețurile publicitate.

3.4 Erorile și omisiile sunt scutite.

3.5 Toate prețurile sunt în Euro.

3.6 Taxele de livrare vor varia în funcție de cantitatea și tipul de produs. Verificați întotdeauna cu noi pentru a confirma aplicarea taxelor corecte dacă comandați mai multe piese.

4. OFERTA ȘI ACCEPTAREA

4.1 Se formează un contract obligatoriu între dvs. și Energy Economy LTD atunci când primiți confirmarea de la noi prin e-mail, telefon sau prin alte mijloace convenite că comanda dvs. a fost acceptată.

4.2 Pentru a comanda bunuri trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani.

5. FURNIZAREA DE MARFURI

5.1 Clientul este responsabil numai de asigurarea că Produsele sunt adecvate și potrivite scopurilor sale.

5.2 Sfaturile echipei de vânzări ale Economiei Energetice se bazează pe datele furnizate de clienți. În niciun caz nu poate înlocui inspecția, măsurarea și analiza tehnică a șantierului unui inginer sau instalator specializat.

5.3 www.balkanenergy.ro își rezervă dreptul de a refuza furnizarea de bunuri la discreția sa.

6. PLATĂ

6.1 Comenzile trebuie plătite integral pentru a începe procedura de pregătire și expediere.

6.2 www.balkanenergy.ro acceptă plăți online cu toate cardurile majore de credit și debit prin sistemul Braintree și Paypal. 

7. DISPONIBILITATE

7.1 Toate mărfurile oferite sunt supuse disponibilității. Dacă se constată că mărfurile nu sunt disponibile sau întrerupte, www.balkanenergy.net va oferi un substitut similar, dacă este disponibil, sub rezerva acordului dumneavoastră.

7.2 Dacă nu există un înlocuitor adecvat, tranzacția pentru acel articol va fi nulă și orice plată va fi returnată.

7.3 www.balkanenergy.ro nu va fi responsabil pentru costurile suportate din cauza întârzierii sau indisponibilității articolelor.

8. CONDIȚII FORȚA MAJORA

8.1 Niciuna dintre părți nu este răspunzătoare pentru nicio defecțiune din cauza vreunui act al lui Dumnezeu, război, greve, blocaje, accidente, incendiu, defecțiune a instalațiilor, utilaje sau lipsa sau indisponibilitatea materiilor prime dintr-o sursă naturală de aprovizionare.

www.balkanenergy.ro are dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea sau să reducă piesele livrate dacă este împiedicat sau împiedicat sau întârziat la fabricarea, obținerea sau livrarea produselor pe rutele normale sau prin mijloacele de livrare prin circumstanțe care nu sunt controlate.

9. ANULAREA COMENZILOR

9.1 Puteți anula comanda pentru orice articol cumpărat de pe acest site în orice moment înainte de expedierea mărfurilor.

9.2 Dacă doriți să returnați produsul, verificați Politica de returnare.

9.3 Items that are a special order are non returnable.

9.4 Puteti returna orice produs achizitionat folosind propriul curier sau va putem oferi serviciu de colectare si retur. Costul pentru retur va fi cotat la cerere. Punctul de retur va fi o companie de logistica situate in tara dvs.

9.5 Suma totală a platii initiale, mai puțin costurile de transport vor fi rambursate in contul dvs. Va vom rambursa suma in termen de 14 zile de la returnarea produselor.

9.6 Va rugam sa ne contactati pentru a aranja detaliile.

10. LIVRARE

10.1 Incercam din greu sa livram in termen de 15 zile lucratoare de la primirea comenzii dvs., desi unele produse, livrarea poate dura pana la 21 de zile.

10.2 Livrarea se va face de către o campanie de transport cu care Energy Economy Ltd, colaboreaza, în timpul programului de lucru de luni pana vineri. Inainte de livrare veti fi contactat telefonic pentru confirmarea faptului ca cineva va fi prezent la adresa de livrare in ziua nominalizata. Daca agentul companiei de transport nu poate obtine semnatura pentru primire produs, comanda dvs. nu va fi lasata (cu exceptia cazului in care este specificat) si puteti suporta o taxa suplimentara pentru a livra inca o data comanda.

10.3 www.balkanenergy.ro nu va fi raspunzator pentru nicio intarziere in livrare, indiferent de cauza sau orice pierderi rezultate din cauza esecului livrarii.

10.4 Livrarea trebuie sa fie semnata de un adult in varsta de peste 18 ani si trebuie sa verifice starea produselor.

10.5 Toate produsele sunt asigurate pentru daune de transport, la valoarea lor . Pentru ca asigurarea sa fie în vigoare, clientul ar trebui sa verifice starea produsului la sosire, iar in caz de dauna ar trebui sa refuze livrarea sau sa sublinieze problema.

10.6 Livrarea si descarcarea produsului se va face pe trotuarul casei clientului.

11. DACĂ MĂRFURILE SUNT LIVRATE DEFECTE SAU DETERIORATE

Vă rugăm să cititi cu atentie Politica de returnari.

12. TITLUL ȘI RISCUL

12.1 Riscul de deteriorare sau pierdere al Produselor va fi inmanat Clientului in momentul livrarii.

12.2 In profida oricarei alte prevederi, Titlul Produselor nu va fi inmanat Clientului pana cand Energy Economy nu primeste plata sumei restante.

13. CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate.

14. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU

14.1 In masura maxima permisa de lege, www.balkanenergy.ro furnizeaza acest site si continutul sau in mod “asa cum este” si nu face nicio ( si nu declara in mod expres ) reprezentare sau garantie de orice fel, express au implicit, cu privire la acest site sau informatiile, continutul, preturile, materialele sau produse incluse in acest site, fara limita, garantii de comercializare si calitate satisfacatoare.

15. DREPTUL GUVERNANT ȘI JURISDICTIA

Acest contract este supus legii Bulgariei. Toate litigiile care decurg din acest contract sunt supuse jurisdictiei exclusive a instantelor din Blagoevgrad, Bulgaria.

16. GARANTII SI RESPONSABILITATE

16.1 Toate produsele comercializate de www.balkanenergy.ro au garantia producatorului de cel putin 2 ani, cu exceptia cazului in care se prevede altfel.

16.2 www.balkanenergy.ro va furniza Clientului informatiile pe care este necesar sa le solicite în conformitate cu garantiile producatorului. In caz de reclamatie, Clientul va contacta, in prima instanta, departamentul de servicii pentru clienti www.balkanenergy.ro.

16.3 www.balkanenergy.ro nu ofera nici o garantie impotriva defectelor de la sine.

16.4 In orice caz, in ciuda acestui continuit in aceste conditii, www.balkanenergy.ro nu va fi raspunzator, in niciun caz de contracte, infractiuni ( inclusiv neglijenta sau incalcarea obligatiilor statutare) sau in orice alt mod si indiferent de cauza acestora, (i) pentru orice costuri sau cheltuieli crescute (ii), pentru orice pierdere de profit, contracte de afaceri, venituri sau economii anticipate sau (iii) pentru orice daune indirecte sau indirecte speciale de orice natura.

17. LINK-URI

www.balkanenergy.ro nu este raspunzator pentru niciun site web care nu este sub controlul nostru, care poate actiona ca un portal catre site-ul nostru sau poate fi conectat printr-un link cu site-ul nostru sau la care ne conectam printr-un link.

18. GENERAL

18.1 Niciuna dintre parți nu este responsabila pentru nicio intarziere sau neindeplinirea obligatiilor sale daca intarzierea sau esecul rezults din evenimente sau circumstante in afara controlului sau rezonabil, iar partea are dreptul la o prelungire rezonabila a obligatiilor sale.

18.2 Acesti termeni si conditii pot fi modificate in orice moment, fara notificare prealabila clientilor.