Menu
Your Cart

Despre noi

COMPANIA NOASTRA

Energy Economy a fost fondată în Petrich, Bulgaria în 2012 de Mitko Marinov, Kristian Antonov și Athanasios Zachariadis pentru a satisface nevoile de încălzire și răcire ecologice și economice. Compania noastră activează în comerțul en-gross si en-detail al produselor de încălzire și răcire și al componentelor aferente și al materialelor de instalare. Dezvoltăm o rețea de parteneri pentru a oferi soluții complete de instalare pentru clienții noștri. Ne concentrăm pe soluții de calitate și economice, oferind o valoare suplimentară investiției dumneavoastră. Comercializăm produse care sunt fabricate în principal în Balcani, majoritatea în Bulgaria, de calitate certificată la prețuri rezonabile mici.


 

ACTIVITATEA PRINCIPALA ESTE

  • Comert l solutiilor de incalzire regenerabile si accesoriile acestora.
  • Comert sistemelor de racire de catre producatori de top.
  • Sisteme de încălzire ale producătorilor selectați.

Selecția produselor pe care le comercializăm se bazează pe raportul calitate-preț, inovații tehnologice, documente de certificare și design.


MISIUNE ȘI VALORI

  • Încălzirea și răcirea utilizând surse regenerabile de energie este viitorul pe care trebuie să-l livrăm copiilor noștri.
  • Soluții tehnice moderne pentru economisirea energiei și ușurința utilizării.
  • Respect pentru clienții noștri și capacitățile sale financiare.
  • Încrederea și perseverența noastră sunt cel mai mare atu al nostru. Clienții fideli și clienții care ne recomandă terților, este cea mai bună recompensă pentru efortul nostru.
  • Echipa Energy Economy este internațională, cu directori din Bulgaria, Grecia, România și Germania. Ne-am angajat să conducem economia energetică către perfecțiune prin serviciile excelente pentru clienți, creativitatea și orizonturile noastre deschise.
  • Implementarea de tehnologii și canale inovatoare pentru promovarea, gestionarea și livrarea produselor noastre, rapid și eficient.

 

ECHIPA NOASTRĂ

 

Mitko Marinov
Actionar, Manager General

 

Athanasios Zachariadis
Actionar, Marketing Manager
Kristiyan Antonov
Actionar, Director Tehnic
Alina Voiclis
Vanzari si suport (Market Romania)

 

Mitko Marinov
Actionar, Manager General

Athanasios Zachariadis
Actionar, Marketing Manager
Kristiyan Antonov
Actionar, Director Tehnic
Alina Voiclis
Vanzari si suport (Market Romania)